Aceasta reteta este perfecta atunci cand iti doresti sa gatesti ceva rapid dar in acelasi timp foarte aromat, gustos si care arata bine.

INGREDIENTE:

  • 8 felii de piept de pui
  • 100 grame paine toast
  • 250 ml lapte
  • 4 lingurite de branza rasa parmigiano
  • 25 g unt
  • 25 g de ciuperci
  • 80 g de alune de padure macinate
  • 250 ml vin alb
  • sare
  • piper

PREPARARE:

Inmuiati in lapte feliile de paine toast, scurgeti bine ciupercile de apa si taiati-le marunt.

Intr-un bol se va pune painea toast inmuiata in lapte, alunele de padure macinate, ciupercile, parmigiano, sare si piper dupa gust. Se amesteca bine aceasta compozitie cu o lingura de lemn.

Luati feliile de piept de pui si le umpleti una cate una cu aceasta compozitie de mai sus, legandu-le la sfarsit cu scobitori pentru a sta rulate in timp ce le gatiti.

Prajiti-le usor pe toate partile, in tigaia cu unt, cand sunt putin calite adaugati vinul si lasati-le inca 30 de minute pe foc.

Pentru o masa mai lejera se recomanda inlocuirea untului cu uleiul de masline, pieptul de pui inlocuit cu pieptul de curcan ce nu se va umple cu multa compozitie.

Pentru un extra gust puteti adauga peste felia de piept de pui o bucata de bacon foarte subtire inainte de adaugarea compozitiei.

Eu le-am servit cu rosii cherry si otet balsamic cremos deasupra.

 

Comments

comments

Categories: Pui Retete felul doi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *