Aceasta reteta este pe atat de simpla dar in acelasi timp foarte gustoasa. Se gateste foarte repede, cu putine ingrediente.

 

INGREDIENTE:

  • 250-300 grame de tagliatelle
  • 300 grame de ciuperci ( eu am folosit hribii)
  • o legatura de patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 pahar de supa de legume

PREPARARE:

Taiati coditele de la ciuperci in cubulete si separat taiati tot in cuburi palariile ciupercilor. Patrunjelul il taiati marunt, iar usturoiul il pisati.

Intr-o tigaie mai larga puneti uleiul, apoi usturoiul , toata legatura de patrunjel si coditele de la ciuperci taiate cubulete, lasati un pic la prajit dupa care adaugati restul de ciuperci. Amestecati constant.

tagliatelle cu ciuperci

Dupa 3-4 minute adaugati in tigaie paharul de supa de legume, sare si piper dupa gust si lasati sa fiarba.

Separat intr-o oala puneti apa si un pic de sare iar cand aceasta da in clocot adaugati tagliatelle-le. Le fierbeti cu 2 minute mai putin de cat e scris pe ambalaj. Inainte de a le scurge de apa, puneti un polonic din apa in care au fiert in tigaie. Scurgeti tagliatelle-le si le puneti peste compozitia din tigaie. Lasati sa mai fiarba inca 2 minute amestecand constant.

Se servesc imediat! puteti pune si parmigiano deasupra.

Optional se poate adauga in sos si un pic de pepperoncino atunci cand puneti usturoiul, pentru a le face usor picante.

Comments

comments

Leave a Reply