Azi am decis sa prepar pranzul cu ceea ce gasesc in frigider.

Astfel am ajuns la pastele cu legume. Se fac rapid cu ce legume aveti in frigider si bineinteles cu ce va place. Acum va spun cum le-am gatit eu.

INGREDIENTE:

  • 300 grame paste
  • 1 dovlecel
  • 1/2 vanata
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras galben
  • rosii
  • patrunjel
  • ulei de maline
  • sare
  • piper

Optional ( ceapa, usturoi, masline verzi, fasole verde, etc )

PREPARARE:

Se pune apa si un pic de sare intr-o oala unde se vor fierbe pastele. ​

legume
Intr-o tigaie adanca se pune uleiul peste care se adauga legumele, taiate dupa preferinte. Insa nu bucati prea mari pentru ca ar incetini fierberea lor. Catre sfarsitul fierberii adaugati patrunjelul, sarea si piperul.             paste cu legume

Cand pastele sunt gata, le scurgeti si le amestecati cu legumele din tigaie.
Se pot servi calde sau reci.

Comments

comments

Leave a Reply