Eu l-am gatit aseara si a iesit foarte bun si gustos, tocmai de aceea vreau sa va spun reteta si bineinteles sa o recomand 😉

INGREDIENTE: 

  • 4-5 pulpe superioare pui ( sau ce doriti de la pui )
  • Sare
  • Piper
  • Ulei de masline
  • 3 catei usturoi
  • 1/2 ceapa
  • 1-2 rosii
  • 4 maini de spanac verde proaspat
  • 1 smantana dulce ( panna )
  • 1-2 cana de parmigiano ras
  • Patrunjel

PREPARARE:

Se condimente asa puiul cu sare si piper si se prajeste bine in putin ulei pe ambele parti. Apoi se pune deoparte.

Intr-o oala joasa puneti ulei de masline in care caliti ceapa taiata marunt cu usturoiul pisat sau taiat marunt.

Cand ceapa devine lucioasa adaugati rosiile fara piele si taiate cubulete. Lasati un minut si puneti spanacul.

pui cu sos
Lasati un 1-2 minute si adaugati smantana, sare si piper dupa gust.

Lasati sosul sa fiarba cateva minute la foc mic, iar spre final puneti in sos, parmigiano impreuna cu patrunjelul taiat marunt si puiul prajit.pui cu sospui cu sos

Lasati pe foc cateva minute dupa care le puteti servi.

pui cu sospui cu sos

Comments

comments

Categories: Pui Retete felul doi

Leave a Reply