Daca zilele trecute publicam reteta clasica de tiramisù. Azi m-am gandit si la varianta fara oua. Se prepara la fel de rapid si de usor.

INGREDIENTE :

  • 350 gr mascarpone
  • 100 gr frisca lichida
  • 100 gr lapte condensat dulce
  • 100 gr de piscoturi
  • 150 gr cafea
  • Cacao
  • zahar

PREPARARE :

Primul pas ar fi in prepararea cafelei, cand e gata o indulciti dupa gust si o lasati la racit.

Intr-un castron puneti mascarpone, zahar dupa gust ( eu pun 30-50 gr ) si laptele condensat, le amestecati pana se omogenizeaza.

Tiramisù fara oua

Puneti compozitia la rece si preparati in alt castron, frisca.

Tiramisù fara oua

Cand frisca este gata o adaugati in compozitia de mascarpone cu lapte condesat. Amestecati usor de jos in sus.

Pregatiti recipientele in care veti pune tiramisù si incepe in a pune intai piscoturile inmuiate in cafea, apoi crema si din noua piscoturile. Pana cand recipientul e plin.

Deasupra puneti cacao.

Tiramisù fara oua

Comments

comments

Categories: Desert Prajitura

Leave a Reply