Am descoperit o reteta usor de facut, cu putine ingrediente dar si delicioasa.

Este o reteta autentica italiana, o puteti prepara chiar si in perioada postului. Mie personal mi-a placut si cu siguranta o sa mai mananc.

INGREDIENTE :

  • 500 gr naut fiert ( 2 conserve )
  • 300 gr ciuperci
  • 6-7 cartofi medii
  • 1-2 ceapa verde ( optional )
  • 1 catel de usturoi
  • 1 litru de supa
  • Patrunjel
  • Rozmarin
  • 1 foaie de dafin
  • Sare
  • Piper
  • Ulei de masline

PREPARARE :

Curatati cartofii si ii taiati cubulete. Usturoi il taiati marunt iar ceapa rondele.

Intr-o oala puneti ulei de masline si caliti usturoiul impreuna cu ceapa si rozmarinul. Adaugati in oala cartofii si foaia de dafin, ii caliti 2 minute amestecand continuu si adaugati un polonic de supa. Lasati sa fiarba 4 minute.

Intre timp jumatatea din cantitatea de naut o frulati pana devine pasta, iar cealalta jumatate o lasati intreaga.

Supa cremoasa de naut, cartofi si ciuperci

Daca au trecut cele 4 minute in care au fiert cartofii adaugati ciupercile taiate felii, restul de supa ( daca doriti puteti pune mai mult supa astfel incat supa finala nu va fi foarte cremoasa, asta depinde si de gustul dumneavoastra ) si nautul facut pasta impreuna cu nautul intreg. Lasati la fiert aproximativ 15 minute pana cand toate sunt gatite.

Supa de naut, cartofi si ciuperci

La sfarsit adaugati sare si piper dupa gust. Se serveste cu patrunjel deasupra.

Comments

comments

Categories: Retete felul doi

Leave a Reply