Delicioase si usor de facut. Sa trecem la treaba….
INGREDIENTE:
- 100 gr de jambon ( kaiser )
- 200-300 gr de carnati neafumati proaspeti ( aveti nevoie doar de carne fara mat )- sau carne tocata
- 150 ml bere
- smantana de gatit ( o cutie mica de 200 ml )
- 400 gr paste ( ideal ar fi cele scurte ) – 4 persoane
- sare
- patrunjel
- piper negru
Taiati jambonul cubulete si il caliti 1-2 minute fara a adauga ulei, datorita focului el isi va lasa grasimea necesara.
Cand partea de grasime devine transparenta puteti adauga carnea de la carnati.
Lasati totul 3-4 minute pana cand carnea de la carnati isi schimba culoarea si adaugati berea.
Cand berea va fi complet evaporata puneti smantana de gatit si condimentati cu sare si piper. Lasati sa fiarba 1 minut si stingeti focul.
Intr-o oala puneti apa cu sare la incalzit, cand aceasta da in clocot adaugati pastele si lasati-le la fiert atat cat scrie pe ambalaj.
Cand pastele sunt fierte le scurgeti de apa si le amestecati cu sosul de mai sus. Se serveste cald cu patrunjel deasupra.