• Ideale atunci cand vrei sa faci ceva rapid dar si gustos. Cu putine ingrediente si mai ales nu trebuie sa fii neaparat un bucatar priceput ca sa iti iasa din prima.
  • Delicioase si usor de facut. Sa trecem la treaba….

    Paste cu carnati si panna

    INGREDIENTE:

    • 100 gr de jambon ( kaiser )
    • 200-300 gr de carnati neafumati proaspeti ( aveti nevoie doar de carne fara mat )- sau carne tocata
    • 150 ml bere
    • smantana de gatit ( o cutie mica de 200 ml )
    • 400 gr paste ( ideal ar fi cele scurte ) – 4 persoane
    • sare
    • patrunjel
    • piper negru

    Taiati jambonul cubulete si il caliti 1-2 minute fara a adauga ulei, datorita focului el isi va lasa grasimea necesara.

    Paste cu carnati

    Cand partea de grasime devine transparenta puteti adauga carnea de la carnati.

    Paste cu bere

    Lasati totul 3-4 minute pana cand carnea de la carnati isi schimba culoarea si adaugati berea.

    Paste gustoase

    Cand berea va fi complet evaporata puneti smantana de gatit si condimentati cu sare si piper. Lasati sa fiarba 1 minut si stingeti focul.

    Paste cu carnati si smantana

    Paste carnati si bere

    Intr-o oala puneti apa cu sare la incalzit, cand aceasta da in clocot adaugati pastele si lasati-le la fiert atat cat scrie pe ambalaj.

    Cand pastele sunt fierte le scurgeti de apa si le amestecati cu sosul de mai sus. Se serveste cald cu patrunjel deasupra.

    Comments

    comments

    Leave a Reply