Pentru ca gustul rodiilor merge perfect cu carnea alba, am gatit de aceasta data puiul. A iesit foarte fraged dar in acelasi timp foarte gustos. Recomand pentru o cina lejera sau daca doriti sa va impresionati invitatii, succesul e garantat.

INGREDIENTE:

  • un piept de pui ( 700 gr )
  • 3 rodii
  • faina
  • ulei de masline
  • piper
  • sare
  • PREPARARE:
  • Curatati pieptul de pui si taiat-l fasii. Piper de pui cu rodii
  • Apoi il sarati si piperati ( foarte putin ) si il puneti intr-o tava.
  • Separat taiati rodiile in doua. Curatati si puneti deoparte o mana sanatoasa de rodii. Iar pe restul le stoarceti bine pentru ca veti avea nevoie doar de sucul lor.
  • Puneti sucul peste fasiile de pui dar nu inainte de a pune deoparte aproximativ 150 ml pentru ca veti avea nevoie la sfarsit.
  • Pui marinat in suc de rodii
  • Lasati carnea astfel la marinat pentru cel putin 50 minute ( eu am lasat-o 3 ore ).
  • Inainte sa o gatiti scurgeti carnea bine de sucul in care s-a marinat. Apoi dati fiecare fasie in parte prin faina si le prajiti in putin ulei de masline.
  • Pui cu rodii
  • Cand acestea este gata, puneti deasupra paharul de suc de rodii pus deoparte si mai lasati sa fiarba 1-2 minute.
  • Pui marinat
  • Serviti cu boabele de rodii deasupra si o garnitura lejera.
  • Pui cu rodii
  • Comments

    comments

    Categories: Pui Retete felul doi

    Leave a Reply